Tränarens Hörna

En hörna för taktik, tankar och fotbollsromantik. Lokal sådan.

BREAKING NEWS

Publicerad 2015-12-29 23:36:00 i Allmänt,

Våra "Breaking News" är alltså att vi nu sätter oss i en större hörna. En hörna med plats för fler än 140 tecken. Vi kommer finnas kvar på twitter men de längre avsnitten skrivs här. 
 
Vad är då "Tränarens Hörna"? 
Precis som beskrivningen säger håller vi oss lokalt. Först och främst i Blekinge men framförallt i Karlshamns kommun. Vi har redan fotbolliblekinge som gör ett utmärkt jobb i hela Blekinge. Vi har "Boll i Blekinge" på Facebook där det uppdateras friskt med resultat.
 
Vad ska då vi göra?
Området är tämligen öppet, fritt för diverse inlägg men det ska vara lokalt. 
Vi vill ta er ett steg längre in i omklädningsrummen. Hade vi kunnat skriva doften av ett sådant så hade vi gjort det. 
Vad händer egentligen bakom kulisserna i Märserums omklädningsrum? Vem är det som bestämmer på Laxvallen? Vem har sämst skämt på kamratgården? Det är DET vi vill komma åt med mycket mer. 
 
Imorgon vankas det slutspel i våra kommunmästerskap. Givetvis finns samtliga hörnans medlemmar på plats i Väggahallen, alla stöttar vi dessutom olika lag så det blir alltid ett härligt "gnabb". 
 
Jag som sitter vid ratten i afton håller IFK Karlshamn 1 som skyhög favorit. Outsiders till titeln är AIF 1 och nya Karlshamn United. 
 
Vi har nu nått en milstolpe på Twitter med 20 följare (vi ska bli fler, många fler) och vi hoppas att samtliga som läser detta retweetar oss på twitter och kanske även länkar på Facebook, vore underbart om vi täckte in så många som möjligt. 
 
/@coachcornerr 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela